Tugra d.o.o.

28. Jula 2016.

TUGRA je bosanskohercegovačka firma koja je osnovana 1996 godine. Bavi se uramljivanjem slika, proizvodnjom lajsni i prodajom slika naših eminentnih akademskih slikara i amatera. Naše dugogodišnje iskustvo je Vama na usluzi prilikom uljepšavanja Vaših stambenih i poslovnih prostora. Kvalitetni ramovi poznatih italijanskih proizvodjača kao i ramovi proizvedeni od kvalitetnog bosanskog drveta, pridonijeti će ljepoti Vaših umjetničkih djela, ogledala i svega ostalog što želite uokviriti. Uz to, nudimo i usluge redizajniranja Vaših starih ramova po želji. Naše osoblje će učiniti sve da Vaša vrijedna djela budu jedinstvena i po svom okviru.

Vaša i naša Tugra 2010 godine je, upravo zbog Vas, otvorila i novi odjel slikarskog materijala koji se sastoji iz tri pograma: PROFESIONALNI PROGRAM, HOBI PROGRAM i PROGRAM NAKIT.

Profesionalni program nudi sav potreban slikarski materijal za profesionalne slikare, studio materijale za naše studente i ostalo.

13450800_1129772743752156_8663899272402373377_n

Rastući trend hobi slikanja na ovim prostorima bio je i razlog da Vam obezbijedimo sav potreban materijal za različite tehnike koji će Vam poslužiti da pokažete svoj talenat bilo da ste već iskusni u hobi slikanju ili pohađate kurs.


Ako ste se iskusili u pravljenju nakita, onda ste sigurno otkrili čari ovog rastućeg trenda na našim prostorima. Stoga za Vas obezbijedili smo kako alate za pravljenje nakita tako i široki asortiman različitih elemenata za nakit.


TUGRA, sa svojim stručnim i vrijednim uposlenicima, trudi se da Vam pruži najbolju moguću uslugu, te da Vam pomogne u ostvarenju Vašeg cilja kada je u pitanju uramljivanje slika, kupovina slikarskog materijala ili kupovina umjetničkih slika.