O nama

TUGRA je bosanskohercegovačka firma koja je osnovana 1996 godine. Bavi se uramljivanjem slika, proizvodnjom lajsni i prodajom slika naših eminentnih akademskih slikara i amatera. Naše dugogodišnje iskustvo je Vama na usluzi prilikom uljepšavanja Vaših stambenih i poslovnih prostora. Kvalitetni ramovi proizvedeni od kvalitetnog bosanskog drveta pridonijeti će ljepoti Vaših umjetničkih djela, ogledala i svega ostalog što želite uokviriti. Naše osoblje će učiniti sve da Vaša vrijedna djela budu jedinstvena i po svom okviru.

Pored uramljivanja u našoj galeriji možete naručiti i slikarska platna od 100% pamuka ili lana zategnuta na blind ramu u željenoj dimenziji.

Vaša i naša Tugra 2010. godine je, upravo zbog Vas, otvorila i novi odjel slikarskog materijala koji se sastoji iz pograma: PROFESIONALNI SLIKARSKI I HOBI PROGRAM.

Profesionalni program nudi sav potreban slikarski materijal za profesionalne slikare, studio materijale za naše studente i ostalo.

Rastući trend hobi slikanja na ovim prostorima bio je i razlog da Vam obezbijedimo sav potreban materijal za različite tehnike koji će Vam poslužiti da pokažete svoj talenat bilo da ste već iskusni u hobi slikanju ili pohađate kurs.

TUGRA, sa svojim stručnim i vrijednim uposlenicima, trudi se da Vam pruži najbolju moguću uslugu, te da Vam pomogne u ostvarenju Vašeg cilja kada je u pitanju uramljivanje slika, kupovina slikarskog materijala ili kupovina umjetničkih slika.

Kontakt informacije naših poslovnica su:

Prodaja slikarskih i hobi materijala


Mula Mustafe Bašeskije 60
Tel.: +387 33 237 689
Viber: +387 60 33 89 893
tugra@bih.net.ba

Galerija (Usluge uramljivanja i prodaja slika, izrada slikarskih platana)


Ljubljanska 18b
Tel.: +387 33 643 946
tugra@bih.net.ba